Interieur reiniging

Dagelijks wordt de auto wel gebruikt en hierdoor is het mogelijk dat er verschillende vlekken in de bekleding blijven hangen. Hier kunnen we denken aan vet en stof op de bekleding, koffie die is omgevallen, chocoladesporen van de kinderen. Als er personen zijn die roken in de auto, is het mogelijk dat er een nicotineaanslag overblijft op het interieur en natuurlijk de geur ervan. Voor mensen met huisdieren kan het zijn dat er verschillende geuren achterblijven in de bekleding of zelfs dat de haren van een hond achterblijven op de matten of bekleding van de auto.

Thuis zorgen we ook dat we altijd schoon en fris leven in ons omgeving, dat geldt natuurlijk ook voor in de auto. Komt één van de bovenstaande voor bij u in de auto, geen paniek! Carbox Cleaning heeft voor allen een oplossing. Wanneer u langskomt met uw auto weten onze poetsers gelijk hoe ze uw bekleding, dashboard en/of de geuren in uw auto moeten aanpakken. Tevens pakken wij ook uw bagageruimte en reserve wiel ruimte mee voor de afwerking. Er zijn verschillende methoden om de bekleding volledig te reinigen, onze poetsers zijn van alle middelen voorzien om de diverse reinigingsmethoden uit te kunnen voeren. Dit doen we met als resultaat de interieur van uw auto weer als nieuw bij u af te leveren.

U kunt natuurlijk ook zelf kiezen welke handelingen er verricht moeten worden.

Exterieur reiniging

In de loop van de jaren kan de lak van uw auto dof worden of zelfs verkleuren. Dit kan gebeuren door het zonlicht, teer, uitwerpselen van vogels, de wasstraten en andere invloeden van buitenaf. Er kunnen veel redenen zijn om uw auto te laten poetsen. Verzorgen van de lak van uw auto, de waarde laten optimaliseren om deze te verkopen of in te ruilen, zorgen voor een nieuwe beschermlaag voor uw lak of zodat uw auto er weer fris uitziet als nieuw. Genoeg redenen om een keer langs te komen bij Carbox Cleaning! Wij werken in verschillende stappen om tot een goed resultaat te komen.

Na een analyse door onze poetsers kunnen we beginnen aan het verwijderen van krassen, teer, uitwerpselen van vogels op uw voertuig. U kunt hier ook terecht als uw lak heel dof is geworden door de aantal jaren die geweest zijn. Dankzij de ervaringen van onze poetsers en de goede middelen die gebruikt worden kan uw voertuig geheel gepolijst worden. Nadat de lak van uw voertuig herstelt is, kan er een wax behandeling gedaan worden waardoor er een nieuw beschermlaag zich vormt op de lak van uw voertuig. In een exterieur behandeling zit natuurlijk het reinigen van de velgen en het behandelen van de banden er ook bij. Ook zijn we in staat om de stickers op uw voertuig te kunnen verwijderen. Hiernaast is het ook mogelijk op uw verzoek de buitenzijde van de motor te reinigen, want er is geen plek waar er zoveel smeer en vet aanwezig is als in het motorcompartiment.

Om een goed beeld te krijgen van het werk dat gedaan moet worden is het meestal handig om even langs te komen. Al onze behandelingen worden in onze poetsbedrijf met de hand gedaan en wij gebruiken hiervoor de beste middelen om tot een goed resultaat te komen.

Onze diensten

U verdient het, uw auto verdient het!